Viață de Mămică

8 semne că ai putea rămâne însărcinată cu ușurință

Regula generală este că aproape orice femeie poate rămâne însărcinată. Cu toate acestea, multe femei încearcă pe o perioadă foarte lungă de timp să rămână gravidele, pe când altele pare că reușesc din prima încercare. Iată care sunt principalele semne că o femeie poate să rămână însărcinată foarte ușor pentru că este extrem de fertilă.

1. Ai cel mai precis ciclu menstrual de pe planetă

Dacă menstruația ta vine la fiecare lună în cicluri extrem de regulate, ar putea însemna că ești extrem de fertilă. Asta înseamnă că ovulezi în fiecare lună. Un ciclu menstrual mai lung de 28 de zile ar putea, de asemenea însemna că ai o rezervă ovulară mai mare.

2. Ai toate simptomele premenstruale

Deși nu este nimic distractiv în privința acestora, toate aceste crampe și dureri de cap pot fi un lucru bun. Durerile sânilor, balonarea și crampele semnifică o ovulație eficientă.

3. Ai capacitatea de a influența menstruația altor femei

Menstruația colegului tău de apartament sau de muncă este sincronizată cu a ta? Dacă da, acest lucru se poate datora feromonilor tăi. Dacă elimini feromoni puternici și le afectează și pe celelalte femei, există probabilitatea de a fi o regină a fertilității.

4. Ai multe secreții transparente și limpezi

Femeile sunt cele mai fertile la jumătatea ciclului lor. În acest timp, este posibil să observi cantități abundente de descărcări vaginale limpezi și inodore. Acest lucru facilitează concepția. Femeile care observa o secreție mucoasă clară se bucură probabil de o bună producție de estrogen și de funcționarea eficientă a glandei cervicale.

5. Ai o cantitate medie de flux sanguin

Perioada menstruației fiecăruia este diferită, astfel încât curgerea sângelui menstrual e diferită de la femeie la femeie. Cu toate acestea, perioada în care cantitatea e sânge pierdută este medie pe parcursul mai multor luni este cea în care poți rămâne mai ușor însărcinată.

6. Hormonii tăi sunt sub control

Hormonii (în mod surprinzător) joacă un rol imens în fertilitate, așa că fii atentă la semnele dezechilibrelor acestora. Bufeurile și transpirațiile nocturne pot însemna scăderea funcției ovariene sau alte anomalii hormonale.

7. Ai o dietă sănătoasă

Factorii precum stilul de viață au un impact destul de mare asupra posibilității de a rămâne însărcinată, așa că mâncarea bine aleasă reprezintă întotdeauna un avantaj.

8. Ai sânii bine dezvoltați

Deoarece mărimea sânului poate fi afectată de hormoni, sânii „bine dezvoltați” indică de multe ori că hormonii funcționează corespunzător, indicând astfel că o femeie este fertilă. Din nou, aceasta nu înseamnă că femeile cu sânii mai mici nu pot rămâne gravide ușor, însă dimensiunea sânilor poate fi doar un semn că ești mai fertilă.